Cerita lucah melayu one piece mohra sex photos

bila habis cerita isteri saya masuk bilik untuk tidur. Sebab aku tahu, Sue ni masih virgin, aku ambil bantaldan aku alaskan dipunggungnya...untuk memudahkan pelayaran. Makin lama, makin dalam koteh aku menerjahlubang puki Sue..dengusan ghairah Sue makin panjang. Tetapi sebab ada pengalaman akutidak terus menjolok lubang puki Sue..mahu Sue benar-benar ghairah dan dapat merasakan pengalaman pertamanyadi setubuhi oleh seorang lelaki.

dia main sendiri (masturbate0 sambil berbunyi kuat sikit supaya bapa saya dengar. Kemudian dalamkeadaan dia antara sedar dengan tidak, aku telah pun beradadi celah kangkangnya. Aku..menggeselkan hujung kepala kote aku ke pussy Sue. Sue...meminta aku jangan buat macam itu..benar-benartak tahan.

melihat bapa saya isteri saya pun mempercepat usapan dia dan juga kesampaian tak berapa lama lepas itu walaupun tak buka baju. Kesemuanya tertutup rapat bagaikan bilik penginapan hotel lima bintang. Aku disambut dengan senyuman manis oleh seorang gadis, sambil dia bangun dari kursi tempat duduknya. kami bergerak ke sofa tetamu mempelawakan aku duduk. di antara perempuan melayu dengan perempuan mat saleh" dia bertanya. Bagi aku ianya bagaikan pucuk cita, ulam mendatang. Di atas meja aku, ada memo daripada pengarah urusan meminta aku kerja lebih masa. Namun aku masih belum enggan untuk menunaikan permintaannya. Muka seperti dia tu sepatutnya sentiasa mengulum batang. Terkial-kial aku dengan kenkmatan bertali arus itu.

tak beberapa lama selepas itu, cerita pun habis dan mereka masuk tidur. Lama jugak dia mandi...entah apa yang dibeleknya, akutak tahu. Aku hampiri bilik nombor dua yang tertera signboard tulisan nama "Suziewati Abdul, Excutive Officer". "Silakan encik Yusri." Aku dan dia serentak melabuhkan punggung di kusyen sofa. Nampaknya si awek sekor ini pun sosial juga orangnya. Si Sue juga turut tampak ceria dengan berita terbaru itu. Aku perhatikan di atas meja Sue pun ada memo yang sama. Sue dah tak sabar sabar lagi menunggu respon dari aku. Sentuhan bibir dan lidahnya telah menyalurkan kesedapan yang tidak terhingga. please....it....." Tubuh Sue kekejangan dengan asakan ku yang bertenaga itu.

lepas bapa saya keluarkan tongkat isteri saya terus buka lagi 3 butang baju (tak ada bra). Alangkah bersalahnya aku kerana mementingkan kepuasan diri sendiri. Namun aku membiarkan sahaja pehaku direnggangkan, lututku ditinggikan dan .......... Setelah dipulihkan, Aku tidak mampu melayani nafsunya secara bersendirian. Aku tengok banyak cerita dalammy first time...pembohong..cerita hampir sama...ciplak. Aku berkhidmat di bandar JB dan kemudianbertukar ke bandar KT. Tersirap darah ku bila belahan suitenya itu mempamirkan pangkal pahanya yang putih gebu. aje." Kemeseraan sudah berputik pada pertemuan pertama ini. Untuk hari pertama sesi orientasi, aku diperkenalkan dengan semua staff yang ada. Transport ulang alik kerja pun masih lagi pakai motorsikal. Namun aku masih lagi tak nak tunjuk perangai aku yang canggih magih ini. Selalunya dalam bab ini aku sekadar jadi pembantu kepada Sue sahaja. "Mana-mana aje lah, asalkan dapat tengok free." Aku berforward lagi. tapi untuk fair, Sue juga nak tengok lelaki berbogel di depan mata Sue." Mengelabah puyuh aku dibuatnya dengan cabaran dari si awek ni. " Aku masih kurang yakin yang Sue sanggup menanggalkan pakaiannya di depan ku. Selesai angka tiga, kami pun mulalah melaksanakan cabaran. "Yus...., i dah tak tahan ni...." 'Please fuck me now..." Aku buat tak endah je sambil masih teruskan aktiviti menjilat lubang pantatnya. Tangan Sue pula begitu sudi memimpin batang ku untuk bertandang ke dalam lubang pantatnya. Entah beberapa das pancutan air pekat itu telah ku lepaskan di situ. Tubuh kami berdua tercantum dengan serapat rapatnya.

kali ini tanpa menonton tv, masing-masing melihat each other dan masturbate sendiri. Tidak sia-sia kami berpantang dan Abang berubat di Parit Raja. Kepuasan yang sudah sekian lama tidak dinikmati membuatkan aku melupakan klimaks suamiku yang terabai. Abang berdiri diatas lututnya dari belakang punggung. Aku pun kepit kuat-kuat batang keras Abang dengan kedua papan punggungku. ""Bagilah Abang sekali lagi........" Bisik Abang malu-malu."Huh! Sekali lagi Aku menyeru....tidak kira isteri orang, janda atau siapa sahaja yang tidak dapat merasakan kenikmatan seks. Aku tiada wang berjuta, tiada pangkat berjela, hanya inilah sumbangan Ikhlasku untuk kita nikmati bersama...... Sebelum bertukar aku kenal sorang girlnama Sue.budaknya, bodi solid, umur baru 19 tahun. Suite sendat berkain satin warna pink kilat yang itu jelas menampakkan garisan tepian underwarenya. Sudah seminggu aku bertugas sebagai excutive officer. Cuma, bezanya aku junior dan si awek ni senior officer. Si awek ini sudah enam tahun berkerja dan sudah mampu ada kereta sendiri. Fesyen pakaian nya pula membuat aku sering tidur tak lena. Si Sue lah yang lebih banyak pengetahuan dan pengalaman dibandingkan dengan aku yang junior ini. "Off course...., kita lihatlah siapa yang betul betul berani." Sue provok aku dengan cabarannya yang panas itu. Secara serentak, satu persatu pakaian kami melucutkan pakaian kami sendiri. Akhirnya tiada seurat benang pun yang melekat pada tubuh kami berdua. Di persekitaran bibir pantat, dari atas hingga bawa ke alur lubang pantat, aku jilat segala benda di situ dengan serata ratanya. please, don't stop..., i like it." Air pantatnya dah banyak keluar. Tubuh Sue mula kekejangan yang berulang beberapa kali. Sue ternyata sudah terlalu ghairah menantikan tusukkan batang butuh ku ini. Dengan hanya sekali terjahan, kepanjangan 7 inci aku tu, telah selamat mencercah hingga ke dasar lubang pantat Sue. Kami bagaikan bersatu digelumangi kenikmatan yang tidak terkata. " Sue membalas pujian ku sambil mengukir senyuman puas.

bapa saya kata ini rumah kau, buat lah apa, bapa tak kisah. Aku tak heran pun...sebab aku dah kahwin...macam perempuanlain, ada buah dada dan pantat. Aku kemudiannya memainkan peranan, aku romen Sue dari mulut,ke dada, aku ramas buah dadanya, aku jilat nipplenya...yangtadinya agak lembik, dah mula mengeras. Diramas-ramasnya dan sebab dah ghairah sangat, diasendiri yang menanggalkan seluar aku. Dia benar-benar ghairah..sorongtariknya batang aku.... Tiba-tiba Sue mengetapkanbibir dan badannya menahan keghairahan...kejang seketika..

isteri saya terus mengusap-usap tundun dia dari luar gaun (isteri saya suka pakai gaun selabuh lutut), sambil tangan lagi satu usap tetek dia dari luar t-shirt. Sue dah klimaks...tangannya memeluk erat belakang aku... Aku dah bagitahu Sue..tidak mahu ada ikatan dengannya sebab akudah kahwin...

besoknya isteri saya pulang dari kerja awal dan dia dapati bapa tengah tengok video semalam. dengan selamba isteri saya kata why not bapa jangan tutup dengan kain, kalau nampak tongkat lagi best, dan kalau bapa don't mind, dia pun nak join bapa masturbate. isteri saya masuk bilik dan salin baju, cuma pakai skirt pendek tanpa panties dan kemeja terbuka 2 butang kat depan. bila cerita baru 10 minit, isteri saya masukkan tangan kedalam skirt dia dan usap-usap tundun dia. Dia kelihatan sungguh anggun bergaya dengan fesyen pakaian yang terkini. Baru seminggu aku dah boleh pegang pegang dan ringan-ringan. Nampaknya kami berdua terpaksalah pulang kerja lewat. Lebih kurang 7 ke 8 minit aku menikmati kulumannya itu. Sementara itu volume mulutnya tak berhenti-henti merengek kesedapan. Akhirnya aku pun dah tak tahan lagi dengan kemutan lubang pantat Sue yang padat dengan kenikmatan itu. " Kali ini aku pula yang meraungkan desakkan nikmat.

dia minta bapa saya keluarkan tongkat dari seluar dan sama sama masturbate. keenakan membuat aku lupa, suamiku belum mencapai klimaks. Putih...maklumlah dia ni..China kahwin dengan Melayu. Suite ketat yang dipakainya terbelah di bahagian hadapan melibihi aras lutut. "Sementara perkerja siapkan meja untuk you, i nak bawa you perkenalkan dengan staff yang ada." "Ok, up to you, i ikut aje." Aku mengekori Suziewati keluar dari pejabat. Malu juga aku, tapi aku baru saja memulakan kerjaya, manalah mampu nak belanja dia makan tiap-tiap hari . Pernah sesuatu hari tu, dia tanya aku dah ke yang spesel. Tapi dia tak percaya kerana beranggapan bahawa, mana boleh lelaki yang hensem macam aku ni tak ada perempuan terpikat. Dulu tu aku adalah sorang teman wanita, tapi dah clash. Lepas tu manalah dia nak kan aku ni yang masa tu penganggur. Tapi dengan ex girlfriend aku tu, aku dah koner habis. Dia pula semakin menjadi-jadi memprovok aku dengan mempamirkan pakaian yang serba seksi. Bertimbun fail yang lunggukkan atas meja aku dan Sue. Fail pesanan kontena dan plan ubahsuai tapak pelantar yang perlu disegerakan. Kemudian aku pun mulalah bercelapak di celah kangkang Sue dan meniarap di atasnya. Selari dengan itu, dendam nafsu ku terhadap Sue, mula meledakkan hukuman ke dalam pantatnya.

kami tau dulu parents saya pun blues juga dan very active (pernah pasang telinga daa...) anyway, lepas tu bapa saya bangun ke tandas.

semasa dia dlm tandas, isteri saya sms saya, sambil mendengar di tepi pintu tandas.

bapa saya diam, tapi lepas dua tiga minit sambil menjeling isteri saya dia mula mengusap-usap tongkat dia dari luar kain pelikat. Hari ini, hari pertama aku melapurkan diri untuk mula bertugas di sebuah firma perkapalan di bandar Kota Sri Alam Pasir Gudang. Dalam surat tawaran kerja aku diarah supaya melapurkan diri denga excutive officer pada jam 9.15. Untuk tidak kelam kabut dan tergopoh gapah, aku perlu lebih awal berada di dalam bangunan firma perkapalan ini. Miss Sue sedang menunggu." "Thanks, cik Irma." Aku terus dapatkan lif untuk ke tingkat tiga. Bilik itu nak dijadikan bilik eksklusif untuk tetamu kenamaan. Bercerit cerit kesan bunyi yang terhasil dari hisapannya yang sebegitu rakus.